На саміті НАТО у Вашингтоні президент США Джо Байден двічі помилився з іменами: спершу на заході в кулуарах саміту, а потім на своїй першій за останні місяці самостійній пресконференції.

Один із журналістів запитав Байдена про його ставлення до Камали Гарріс як кандидата у президенти. На це Байден несподівано відповів: “Я б не вибрав Трампа на посаду віцепрезидента, якби не вважав, що він має необхідні якості для президентства”.

Дональд Трамп не змусив себе чекати з відповіддю і написав у соцмережах саркастичний коментар: «Відмінна робота, Джо», пише “Більд”.

Крім того, під час заходів у кулуарах саміту НАТО президент США представив президента України Володимира Зеленського як Володимира Путіна.

Також читайте: Учасники саміту НАТО ухвалили Український договір

Байден сказав: «Зараз я даю слово президенту України, у якого стільки ж сміливості, скільки й рішучості. Дами та панове, президент Путін». Незабаром він виправився: «Він переможе президента Путіна. Президент Зеленський. Я так зосереджений на тому, щоб перемогти президента Путіна».

На запитання одного з репортерів про його здоров’я та чи не шкодить тиск на нього репутації США, Байден відмахнувся: «Ви бачили успішнішу конференцію? Що ви думаєте?»

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦