Військовий експерт Михайло Самусь розповів, чи можливі нові атаки по російської столиці та що стане ціллю безпілотників.

В інтерв’ю ТСН.ua він зауважив, що наступні удари можуть здійснюватися вночі. Під прицілом може опинитися резиденція російського диктатора владіміра путіна, генерала Суровікіна, по рубльовським резиденціям міністрів та інших воєнних злочинців, причетних до російського вторгнення.

За словами експерта, у нічний час помітити дрони дуже непросто, тому атака на москву мала психологічний характер. Так само і ворожі “Шахеди” важко виявити вночі та ще на низькій висоті. Повільні цілі з композитних матеріалів дуже складно виявляти радарами.

Самусь розповів, що російські військові підтягують системи ППО до резиденції путіна, аби не витрачати дорогі С-400 на дрони. Такі ракети не зможуть виявити безпілотник, який летить на високі нижче 100 метрів. Він не залишиться на радар такий слід, як літак, ракета або гелікоптер.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦