8 липня армія РФ завдала потужного ракетного удару по Києву, Дніпру, Кривому Розі та Київщині, внаслідок чого загинули 44 людини.

Про це повідомила керівниця пресслужби ДСНС Світлана Водолага на брифінгу.

Читайте також: У ракеті X-101, яка атакувала Охматдит, знайшли західні чипи

Водолага нагадала, що 8 липня відбулася одна з наймасштабніших атак на нашу країну, зокрема на столицю. Загинуло 44 особи, постраждали 196 людей, серед яких десять дітей. Рятувальники врятували 11 осіб, зокрема трьох дітей.

Київ обстріл Охматдит

У Києві загинуло 33 людини, а 125 отримали поранення, серед них десять дітей. Рятувальники виїжджали на виклики до семи районів столиці, працюючи на 18 локаціях. Найважчі наслідки були у п’яти місцях: дитяча лікарня “Охматдит”, медичний заклад “Адоніс”, житловий будинок у Шевченківському районі, в Голосіївському районі та бізнес-центр на Ушинського.

Нагадаємо, 8 липня російські війська здійснили масований ракетний удар по Києву, завдавши удару двома хвилями. У місті лунали потужні вибухи, зокрема біля лікарні “Охматдит”, приватного медичного закладу на лівому березі та в житловому будинку на Сирці.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦