Українська тенісистка Даяна Ястремська (№27 WTA) продовжує свій успіх на турнірі Wimbledon 2024, обігравши росіянку Варвару Грачову (№70 WTA), яка минулого року змінила громадянство на французьке.

Ястремська перемогла у напруженому матчі другого раунду з рахунком 3:6, 6:4, 7:6, який тривав 2 години 35 хвилин.

Читайте також: Українська спортсменка влипла у грандіозний скандал: усі подробиці

Примітно, що після матчу Ястремська відмовилася потиснути руку Грачовій, запропонувавши замість цього удар ракетками, а потім потиснула руку рефері.

Ястремська

Це вже друга перемога Ястремської над Грачовою цього року, перша була на Australian Open. У третьому колі Wimbledon Даяна зустрінеться з хорваткою Донною Векич (№37 WTA).

Ястремська стала першою українською тенісисткою, яка досягла 1/16 фіналу Wimbledon 2024. Раніше змагання покинули Юлія Стародубцева, Леся Цуренко, Ангеліна Калініна та Катерина Байндль. Еліна Світоліна, Марта Костюк та Дар’я Снігур ще мають шанс пробитися до третього раунду, їхні матчі відбудуться 4 липня.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦