Кевін трагічно помер всього через декілька днів після того, як отримав диплом рекордсмена 

Кевін, трирічний німецький дог з міста Вест-Де-Мойн, штат Айова, США, трагічно помер цього тижня.

Він лише недавно отримав титул найвищого собаки у світі від Книги рекордів Гіннеса, але, на жаль, раптово захворів і потребував термінової операції, яка, на жаль, виявилася фатальною.

“Вся наша сім’я спустошена втратою Кевіна”, – сказала його власниця Трейсі Вулф. “Він був просто найкращим велетнем! Ми так раді, що він встиг побити рекорд і отримати свою частку слави. Він просто обожнював увагу. Я хотіла б, щоб ці гігантські породи й всі собаки могли жити довше, ніж вони живуть. Часу завжди замало”.

Також читайте: На Харківщині екопарк потрапив під ворожий обстріл: тварин евакуюють

Зріст Кевіна від лап до холки сягав 97 сантиметрів, що робило його на 21 сантиметр вищим за середнього німецького дога. Він був справжнім велетнем, який приносив нескінченну радість Трейсі, її чоловікові Роджеру та їхнім двом дітям, 12-річному Александеру та 10-річній Аві.

Описаний як “лагідний велетень”, Кевін не любив нічого більше, ніж дрімати на дивані. Він також був трохи лякливим і тікав, коли чув звук пилососа.

Смерть Кевіна стала шоком для його сім’ї та для всіх, хто його знав. Він був не просто домашнім улюбленцем, а й справжнім членом сім’ї, який завжди дарував їм любов і радість.

“Ми глибоко засмучені звісткою про те, що Кевін раптово пішов з життя”, – сказав представник Книги рекордів Гіннеса. “Трейсі та команда ветеринарної клініки, де вона працювала, зробили все можливе, щоб врятувати Кевіна, але, на жаль, його життя обірвалося. Наші думки та щирі співчуття з родиною Вульфів у цей важкий час”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦