Волонтер і військовослужбовець Роман Сініцин висловив упевненість, що найближчим часом мирних переговорів між Україною та росією не буде.

Про це він розповів в інтерв’ю ТСН, зауваживши, що це відбувається чергове “око замилювання” з боку РФ, щоб українці розслабилися.

Читайте також: Буданов зробив заяву про дрони та перемогу у війні

Сініцин вважає, що ініціативи росії щодо перемовин є лише тактичними маневрами, спрямованими на ослаблення уваги України. Він не бачить можливості для успішних переговорів і припинення вогню в найближчі пів року.

За словами Сініцина, інтенсивність боїв на фронті лише зростає, а Україна продовжує отримувати новітню західну зброю.

Роман Сініцин
Роман Сініцин

Військовий пригадав, що ще два роки тому українці навіть не могли мріяти про танки, великі безпілотні комплекси, або про “Бредлі”. Зараз вже говорять про F-16, і ми їх, очевидно, отримаємо дуже скоро.

“Яке тут може бути перемир’я?” — наголошує військовий.

Таким чином, Сініцин впевнений, що війна буде продовжуватися, а розмови про мирні переговори з росією залишаться лише розмовами.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦