Одіозний нардеп Олег Ляшко вплутався у новий скандал, який набирає обертів, оскільки військові злили правду про службу політика в армії.

Як пише ТСН.ua, екснардеп наприкінці квітня 2022 року приєднався до лав ЗСУ. У своїх соцмережах він гордо заявляв, що став солдатом.

Читайте також: Переможниця Битви екстрасенсів передбачила важливу для України подію

Проте військові розповіли, чим саме займається Ляшко в армії, чому так незадоволені бійці та які компромати у них є.

Коли на початку війни Ляшко приєднався до ЗСУ, у нього не було жодного військового досвіду. Але картинках в соцмережах відрізняється від реальної. Військові з його оточення кажуть, що екснардеп може добре справлятися з тваринами, але в БПЛА він “повний нуль”. При таких “досягненнях” Ляшко хоче обійняти посаду командира новоствореного батальйону ударних БПЛА у 63-й ОМБр. Бійці цієї бригади постійно вдосконалюються і після 24 лютого 2022 року тримають лінію фронту, яка простягається на багато кілометрів.

Ляшко

Проте Ляшко, який служить у цій бригаді, знищує її обороноздатність. Таку думку висловили військовослужбовці ЗСУ. Саме вони звернулися до ЗМІ, щоб надати розголосу цій історії.

Імен вони просять не оприлюднювати, бо Ляшко “вираховує тих, хто проти нього, і потім погрожує, що в піхоту пошле, або ще що з ними зробить”, бо нібито він має вплив. Така ж доля очікує на тих, хто не хоче виконувати його “накази”.

Все тому, що Ляшко (уже старший сержант на папері, хоч прийшов в армію простим солдатом), але на словах тимчасовий виконувач обов’язків начальника безпілотних систем 63-ї ОМБр, хоч взагалі не розуміється у цій справі. Він перешкоджає навчанню бійців, “забиває болт”, не організовує нічого.

Військові, які працюють під керівництвом Ляшка, кажуть, що він абсолютно некомпетентний. Тільки по слухах екснардеп знає про той чи інший дрон. Через його накази бригада втрачає техніку, борти, квадрокоптери.

Зараз Ляшко старший сержант і мітить на керівну посаду. Бійці обурюються, оскільки політик нікого не слухає, спілкується з іншими, наче вони раби, будь-яке майно видає за своє і тикає “це я вам дав”, ображає бойових солдатів та офіцерів. Під його керівництвом не хоче працювати жоден пілот.

Це ще не все, оскільки це Ляшко робить не самостійно, оскільки з ним на фронті разом його охоронець Євген Стипанюк (кілька місяців тому потрапив у скандал через домашнє насильство, погрози своїй колишній дружині Євгенії Емеральд).

Журналісти звернулися до Ляшка за коментарем, але він не відповів.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦