Приліт міг бути по військовій частині РФ між н.п. Молочне та Уютне

Увечері 23 червня в окупованому Криму прогриміла низка вибухів, що спричинило паніку серед місцевого населення та окупаційної влади.

За інформацією місцевих жителів та Telegram-каналів, вибухи пролунали у Євпаторії, Севастополі, Молочному, Уютному, Чорноморському та Міжводному.

У Євпаторії було чутно два потужні вибухи, потім спостерігалася активація сирен швидкої допомоги та поліції.

Також читайте: ЗСУ здійснили контратаку на Харківщині – подробиці від ISW

В Севастополі окупанти оголосили повітряну тривогу, яка тривала 10 хвилин. За деякими даними,  приліт міг бути по військовій частині РФ.

В інших населених пунктах також повідомляють про звуки вибухів. Telegram-канал “Крымский ветер” опублікував відео пожежі після прильоту в селі Вітіне Сакського району.

Окупаційна влада, як завжди, намагається приховати реальні масштаби руйнувань та заспокоїти населення. Їхні “пропагандисти” стверджують, що всі вибухи – це результат роботи ППО, яка збила українські ракети.

Проте, місцеві жителі не вірять цій дезінформації.  В соціальних мережах шириться паніка, люди обговорюють можливість нового українського наступу.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦