Керівник ГУР сказав, що вірить в США

Кирило Буданов, очільник української розвідки, висловив оптимізм щодо можливого обрання Дональда Трампа президентом Сполучених Штатів. В інтерв’ю для The Philadelphia Inquirer він зазначив, що вибори у США завжди залишаються непередбачуваними.

Буданов акцентував, що Трамп неодноразово змінював свою позицію у публічних виступах. Водночас він підкреслив силу американської системи, яка не дозволяє одній особі приймати рішення одноосібно.

“Я вірю в США і впевнений, що Україна разом з американцями зможе здобути перемогу у війні проти РФ”, – додав Буданов, підкресливши свою віру у непередбачуваність американських виборів.

Також читайте: Відомий мольфар передбачив, хто програє війну в Україні

Зазначимо, що нещодавно Дональд Трамп, під час зустрічі з прихильниками у штаті Нью-Гемпшир, пообіцяв зупинити війну в Україні ще до своєї інавгурації у разі перемоги на виборах. Трамп також заявив, що Європі доведеться збільшити витрати на підтримку України, оскільки на цю мить вони не є рівнозначними витратам США.

Колишній прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон висловив думку, що підтримка України з боку Трампа може стати важливою для всього світу.

Нагадаємо, що вже цієї осені у США відбудуться президентські вибори. Основними кандидатами залишаються чинний президент Джозеф Байден та Дональд Трамп, який представляє республіканців.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦