В України з’явиться можливість вийти з війни та зупинити окупантів

Тарологиня Олена Бюн прогнозує, що війна в Україні може закінчитися поступовим виходом російських військ з території держави, а окуповані нині землі знову опиняться під українським прапором.

Згідно з розкладом карт, Україна зможе повернути під контроль свої території, на які буде чимало претендентів. Бюн стверджує, що в українській землі є щось унікальне, що робить її дуже цінною. Ця інформація тримається в таємниці, але верхівка української влади про неї знає.

Також читайте: До кінця 2024 року Росія оголосить нову хвилю мобілізації – FT

Таролог також витягла карти смерті та вибору. Це може означати, що Україна отримає можливість вийти з війни та зупинити її. Наразі на керівництво країни чиниться тиск, щоб знайти спільне рішення, яке влаштує всіх.

Бюн зазначає, що Росія має глобальні плани, які виходять далеко за межі України. Кремль готується до тривалої війни, про що свідчить призначення нового міністра оборони. Їхні цілі сягають Європи та інших територій, які режим планує захопити.

Однак таролог попереджає, що на заваді планам Росії може стати чиясь смерть. Це може статися як в Кремлі, так і на світовому рівні. Бюн також застерігає про можливий замах з боку росіян, щоб зірвати мирний саміт у Швейцарії, адже ця ситуація їм невигідна.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦