Відомий карпатський мольфар Михайло назвав місяць та рік завершення військових дій на території України.

Михайло в інтерв’ю Українському молитовнику передбачає, що росія капітулює у травні 2025 року. Цим подіям передуватиме отруєння диктатора РФ владіміра путіна. Його зрадять близьке оточення.

Читайте також: Втрати росіян на війні перетнули нову психологічну позначку

Згідно з його передбаченням, кінець путіна вже близько, а зрадять його найближчі люди. Мольфар навіть побачив, що це буде саме отруєння.

Михайло вважає, що варто чекати на важливі події вже у травні наступного року. Весна принесе нові надії, радість прийде замість журби, а Україна зміцніє. А влітку 2025 року буде мир.

Війна в Україні

“У кінці травня світ побачить кінець війни. Паніка охопить Росію, буде оголошена капітуляція, народ скине ярмо диктатури”, – заявив мольфар, додавши, що російські солдати втомляться від війни і відмовляться виконувати накази, а люди вийдуть на протести проти війни.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦