Генерала Вадима Шамаріна звинувачують в отриманні хабаря в особливо великому розмірі

Генерал-лейтенанта, заступника начальника Генштабу ЗС РФ Вадима Шамаріна заарештували у справі про хабар. Йому загрожує від восьми до 15 років

Як повідомляють російські ЗМІ, Шамаріну було обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту терміном на два місяці. Його звинуватили по статті частині 6 ст. 290 Кримінального кодексу (одержання хабаря). 

Вадим Шамарін

Шамарін народився 1971 року в Таганрозі. 2010 року обійняв посаду начальника зв’язку — заступника начальника штабу Східного військового округу зі зв’язку. З 2021 року є начальником Головного управління зв’язку Збройних сил Росії – заступником голови Генштабу.  

Також читайте: Росія планує анексувати водні території двох країн НАТО

Додамо, за останній місяць у Росії було заарештовано кількох високопоставлених військових, серед них — заступник міністра оборони Росії Тимур Іванов, начальник кадрового управління військового відомства Юрій Кузнєцов та колишній командувач 58-ї армії Південного військового округу Іван Попов.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦