Коли собаку повели до ветеринара, він розкрив брудну таємницю власника

Несподіване відкриття під час рятування цуценя призвело до викриття зради чоловіка.

Молода ветеринарка, яка опинилася в центрі цієї історії, поділилася нею на Reddit.

Собака

Жінка, яка привезла хворого цуценя до ветеринарної клініки, не очікувала, що візит обернеться для неї таким шокувальним відкриттям.

Рентгенівські знімки цуценя показали непрохідність у його шлунку. Після успішної операції ветеринари виявили, що причиною закупорювання стали жіночі стринги, які не належали власниці цуценяти.

Також читайте: Які смс-повідомлення небезпечно зберігати в телефоні

“Ми відклали їх вбік,” – пише ветеринарка. – “Згодом з’являється власниця. Ми пояснили, що знайшли, а вона каже: “Стринги?! У мене немає стрингів! У мене ніколи не було стрингів!”. Вона покликала свого чоловіка та кричала на нього. Виявляється, він її зраджував і це стринги його таємної коханки”.

Цей жахливий спосіб дізнатися про зраду чоловіка став для жінки справжнім потрясінням.

“Мені стало її шкода”, – пише ветеринарка. – “Який жахливий спосіб дізнатися, що твій чоловік тебе зрадив. Але це мій перший день на роботі. Сподіваюся, вона розлучиться з ним і скоро почуватиметься краще”.

Історія ветеринара розлетілася мережею і викликала бурхливу реакцію користувачів. Багато хто висловив співчуття жінці та засудив її зрадливого чоловіка.

“Подвійно соромно, що життя цуценяти було під загрозою. Нехай вони з собачкою будуть здорові і щасливі, а цей тупий отримає по заслугах”, – коментує один з користувачів.

“Цуценя, очевидно, опинилося в потрібному місці в потрібний час”, – додає інший.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦