Застосунок “Резерв+” за перший тиждень роботи залучив понад 260 тисяч користувачів

18 травня Міністерство оборони України запустило новий мобільний застосунок “Резерв+”, який дозволяє військовозобов’язаним оновлювати свої дані онлайн. За тиждень роботи сервісу ним скористалися вже понад 260 тисяч осіб.

Про це повідомив речник Міноборони Дмитро Лазуткін.

“Попит на “Резерв+” значно перевищив очікування, – зазначив він. – За перший тиждень роботи застосунком скористалися понад 260 тисяч українців. Це значно більше, ніж кількість людей, які за цей час оновили свої дані через ЦНАПи. За словами Лазуткіна, “Резерв+” стає все більш популярним серед українців, які прагнуть виконати свій громадянський обов’язок та бути готовими до захисту Батьківщини.

Читайте також: Мобілізація в Україні: що буде, якщо не оновити дані в ТЦК

Нагадаємо, що 18 травня в Україні набув чинності новий закон про мобілізацію. Згідно з ним, всі призовники, військовозобов’язані та резервісти протягом 60 днів мають з’явитися до ТЦК, ЦНАП або скористатися електронним кабінетом і пройти звірку персональних даних через застосунок “Резерв+”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦