Держсекретар США називає себе гітаристом-аматором

У ході неанонсованого візиту до Києва держсекретар США Ентоні Блінкен не лише провів офіційні зустрічі, але й відвідав деякі місцеві заклади, включаючи Veteran Hub та Barman Dictat.

За дописом “Голосу Америки”, в барі Barman Dictat Блінкен, який заявив про себе як гітарист-аматор, вийшов на сцену та виконав на гітарі й співав пісню “Rockin’ in the Free World” від канадського виконавця Ніла Янга.

Перед своїм виступом Блінкен звернувся до присутніх, висловивши своє співчуття та підтримку українським солдатам та громадянам, особливо на північному сході та на Харківщині, і підкресливши, що США та весь вільний світ підтримують Україну.

Також читайте: Блінкен прибув до України: відома справжня причина

Коментуючи виступ свого керівника, перший заступник речника Держдепартаменту США Ведант Пател підкреслив, що Ентоні Блінкен бачив на власні очі незламний дух України.

Відгуки у мережі на виступ Блінкена розділились. Деякі вважають, що це не відповідає ситуації на фронті, а інші бачать у цьому позитивний момент, підкреслюючи важливість підтримки США для України.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦