Україна та Велика Британія на крок від укладання історичної угоди на сто років, яка охоплюватиме широкий спектр сфер, включно з торгівлею, безпекою та обороною.

Початок переговорів між Києвом та Лондоном став можливим після прибуття міністра закордонних справ Девіда Кемерона до столиці України, повідомила пресслужба посольства Великої Британії.

Читайте також: НАТО висунуло жорсткі звинувачення росії

За даними пресслужби британського посольства, обговорювана угода буде новацією в дипломатичних відносинах між країнами. Таке 100-річне партнерство зміцнить відносини між українцями та британцями у всіх аспектах: від торгівлі, безпеки та оборони до науки та культури.

Україна та Британія

Крім того, Кемерон провів зустріч з президентом України Володимиром Зеленським, під час якої обговорили питання військової допомоги та підготовку до Глобального саміту миру.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦