Співачка вперше зізналась, як її зраджував відомий актор

Аліна Гросу офіційно підтвердила своє друге заміжжя, розкривши деталі про її минулі стосунки, включаючи зраду відомого актора.

За останніми заявами артистки, це її перша публічна розповідь про стосунки з відомою особою, хоча вони відбувалися між її першим і другим шлюбом. Хоча Гросу не розкрила ім’я актора, вона поділилася, що вони датувалися протягом приблизно року, та натякнула, що це не Роман Полянський.

За її словами, її стосунки з цим актором, якого вона назвала “Андрієм”, почалися відразу ж після розлучення з першим чоловіком. Гросу розповіла, що спочатку не бажала розвивати стосунки, але врешті змирилася.

Також читайте: Віталій Капранов розповів про причину раптової смерті свого брата-близнюка

Її стосунки з Андрієм розвивалися швидко, і вони навіть оселилися разом, але він часто був у відрядженнях. Але інтуїція підказала їй, що щось не так, особливо після зустрічі з акторкою на знімальному майданчику.

Коли Гросу відвідала караоке-бар, де її чоловік був з трьома жінками, вона виявила його зраду. Попри його освідчення та намагання познайомити її з батьками, Аліна виявила, що він продовжував зраджувати її.

Зараз Аліна Гросу продовжує ділитися подробицями свого особистого життя, зазначаючи, що хоче відкрито говорити про свої досвіди.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦