Сили оборони утримують зайняті позиції на Лівобережжі  Херсонської області  

Українські війська здійснили незначне просунення у селищі Кринки на Херсонщині та утримують свої позиції у цьому районі, повідомили аналітики Інституту вивчення війни (ISW).

За даними звіту, оприлюдненого ISW, українські війська рухнули вперед 24 квітня, залишаючись на позиціях у північній частині Кринок. Відеозапис із геолокацією підтверджує цей факт, показуючи незначне просунення українських військ.

За тим же звітом, російські війська також незначно просунулися в селищі Роботино на Запорізькій області, де тривають позиційні бої. Відеозапис з геолокацією вказує на невелике просунення російських військ у центральній частині Роботиного.

Читайте також: Астролог передбачив подію, яка ознаменує закінчення війни в Україні

Ці дані свідчать про те, що обидві сторони конфлікту залишаються активними на лінії фронту, але зміщення позицій є мінімальним.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦