Українцям варто підготуватися до погіршення погоди, оскільки насуваються різні циклони.

Як повідомляє Укргідрометцентр, в Україні у першу декаду квітня очікується волога погода з контрастами температур та опадами (сніг, дощ). Місцями на дорогах буде ожеледиця.

Синоптики прогнозують, що з 4 по 7 квітня над країною пануватимуть різні циклони. У західних регіонах, Житомирській та Вінницькій областях передбачаються опади переважно у вигляді снігу, на дорогах місцями ожеледиця. При цьому температура повітря вночі коливатиметься від 0 градусів до 6° морозу, в Карпатах до -10°, вдень 0-6° тепла.

На іншій частині території України очікується помірний та невеликий дощ. У південних областях місцями – туман. Температура повітря вночі коливатиметься від +2-8°, вдень +6-12°, у східних та південно-східних областях 11-17°.

7 квітня синоптики прогнозують часом невеликий дощ, а в східних областях – помірний, на заході країни – з мокрим снігом.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦