Тут зберігалось 26 тисяч кубометрів нафти 

СБУ завдала превентивного удару по російській логістиці: внаслідок атаки БПЛА на НПЗ “Роснєфті” в Ярцево та Роздорове Смоленської області РФ згоріли 26 тисяч кубометрів нафти.

ЗМІ повідомляють, що дрони СБУ успішно атакували нафтобази, завдавши значної шкоди інфраструктурі та логістичним можливостям російських окупантів.

Потужні вибухи знищили два сховища паливно-мастильних матеріалів. Спричинили масштабну пожежу на об’єктах та змусили евакуювати персонал.

Також читайте: Дрони атакували НПЗ у двох областях Росії та знищили 26 тисяч кубів російського палива

Зазначається, що ці нафтобази були ключовими пунктами зберігання та перепомповування палива для російської армії, що брала участь у війні проти України.

СБУ завдає превентивних ударів по подібних об’єктах, щоб ускладнити окупантам постачання військ та послабити їх бойові можливості.

В СБУ наголошують, що подібні удари по військово-промисловій інфраструктурі РФ є абсолютно законними та відповідають міжнародному праву. 

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦