Доплати у 70 тисяч гривень нараховуватимуть до зарплат

Уряд затвердив нові доплати для військовослужбовців, які виконують бойові завдання “на нулі”. 

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль оголосив про це, наголошуючи на важливості цього кроку. 

“На виконання спільної ініціативи Верховної Ради й Уряду сьогодні встановили доплату в розмірі 70 тис. гривень для військовослужбовців та поліціянтів, які виконують бойові завдання на першій лінії. Одноразова винагорода нараховуватиметься за кожні 30 днів виконання таких завдань”, – повідомив глава уряду.

Згідно з рішенням, військовослужбовці та поліціянти, які перебувають на передовій, отримають додаткову доплату у розмірі 70 тисяч гривень. Ця сума буде нараховуватися до їхньої зарплати за кожні 30 днів виконання бойових завдань. 

Читайте також: Україна почне отримувати дохід від активів РФ

Народний депутат Олексій Гончаренко підкреслив, що ця доплата є необхідною для військових, які перебувають у найважчих умовах. 

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки також підтримав це рішення і викликав до удосконалення механізмів ротації військовослужбовців.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦