Росія відправляє на війну проти України війська, флот, авіацію з Далекого Сходу.

Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони України.

Зазначається, що російське командування вирішило укомплектувати нові підрозділи особовим складом тихоокеанського флоту РФ, 11-ої армії ВПС та протиповітряної оборони.

Читайте також: Окупанти втрачають позиції на одному з напрямків фронту

Росія зазнає безповоротних втрат на полі бою в Україні, тому для комплектації нових підрозділів Москва стягує свої сили з Далекого Сходу. Так ворог намагається поповнити армію РФ, щоб мати змогу продовжувати бойові дії проти українців. Ці війська будуть залучені безпосередньо.

У ГУР додають, що командувач тихоокеанського флоту РФ Віктор Лііна віддав наказ щодо відправлення особового складу до України, а не в Сирію. Йдеться про 2000 російських військових з Приморського краю РФ та Камчатського.

росія

Ще близько 400 солдатів з-поміж військових частин 11-ї армії ВПС та ППО, які дислокуються в Хабаровському краї РФ. Вони “закриватимуть” діри 155-ї та 40-ї бригад російських морпіхів, які воюють проти України та мають величезні втрати.

Крім цього, частина особового складу з підрозділів на Далекому Сході РФ увійдуть до новоствореної мотострілецької бригади РФ, яку формують у Воронежі.

Також ГУР вважає, що росіяни вербують на війну проти українців сирійських бойовиків. Їм видають російські паспорти та відправлять на фронт.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦