Пенсіонерка з Британії, Джені Пенн-Барвелл, вирішила допомогти українській родині, яка була змушена залишити свій дім через вторгнення РФ в Україну.

Протягом півтора року вона приймала у себе Оксану Чернову та її дочок у своєму домі. Але Джені вирішила зробити більше – вона купила будинок, щоб українська родина мала власне приміщення, де вони могли б почувати себе як вдома. Про це повідомляє BBC.

Читайте також: Жахливе вбивство українських біженок у Німеччині має продовження

Оксана з доньками, Оленою та Ярою, проживали у Джені півтора року, після чого вони переїхали до свого власного будинку, який придбала для них щедра британка. Для Оксани це стало відчутним полегшенням, оскільки вона відчувала, що нарешті може зупинитися від постійної втечі.

Британка не занадто багата, але вирішила взяти кредит та здати будинок в оренду Оксані з дітьми. Вона пояснила своє рішення простою мотивацією – зробити щось добре, коли є така можливість.

Оксана та її дочки тепер відчувають себе як удома у своєму новому житлі. Для дівчат це нова сторінка в житті, де вони вчаться в місцевій школі та готуються до майбутніх випробувань. Вони вважають Джені своєю сім’єю, а Оксана поділилася, що хоч і серце залишилось в Україні, вона щаслива бачити, що її діти раді та в безпеці.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦