У соцмережах мандрівника прозвали Ісусом

У кількох містах України помітили чоловіка у білому довгому вбранні, який ніс на собі величезного дерев’яного хреста. У мережі публікують відео з диваком та вже встигли прозвати його Ісусом.

Ісус на вулицях України

Дивний чоловік з довгою бородою та довгим розпущеним волоссям виявився американцем, якого звати Джиммі. Чоловік почав свою мандрівку у Польщі ще 3 вересня та рушив пішки до Києва. Хрест, якого він тягне на собі, важить 25 кілограмів.

30 жовтня він дістався Житомира. А зараз уже на підході до Києва. Ночує чоловік на вулиці – у нього з собою в наплічнику розкладний намет та спальний мішок.

Читайте також: Студентка отримала “подарунок від Бога” у понад мільйон доларів

Мета хрестового походу

Журналістам Джиммі розповів, що вигадав такий спосіб, аби “зробити світ трохи кращим”. Він сказав, що вирішив організувати “похід на Київ”, щоб дорогою зустрічати людей та “ділитися з ними любов’ю і надією”.

Допомогти йому виготовити хреста зголосився українець, з яким Джиммі познайомився у Польщі.

Дорогою він охоче спілкується з перехожими та фотографується з усіма, хто про це просить.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦