Американський інструктор з позивним “Джекі” висловив свою думку щодо проблем українських військових і тактики під час війни в Україні.

В коментарі Business Insider ветеран армії США заявив, що українці часто мали кращу тактику та підготовку, завдяки чому мали переваги на фронті. Проте росія отримала значну перевагу через дефіцит ЗСУ артилерійських снарядів.

Читайте також: Астролог назвав конкретний місяць закінчення війни в Україні

Від 2022 року “Джекі” проживає в Україні та став інструктором 3-ї десантно-штурмової бригади. За його словами, українські військові вже звикли до меншої кількості артилерії, аніж в росіян. Проте тепер окупанти можуть без серйозного спротиву обстрілювати артилерією українську бронетехніку і піхоту.

Інструктор каже, що раніше артилерія допомагала Україні придушити ворожу. За рахунок цього українська піхота переважала ворожу.

української армії

Американець пояснив, коли українські піхотинці йдуть в бій проти російських, то для наших бійців треба тільки придушити ворожу артилерію та бронетехніку. Якщо бій йде піхота на піхоту, то Сили оборони України перемагають.

“Джекі” каже, що поки було можливим, то ЗСУ тримали в резерві снаряди. Їм доводилося не вражати певні цілі, оскільки вони не були безпосередньою загрозою.

Тому українським військовим довелося вийти з Авдіївки через брак боєприпасів. Отриману від партнерів допомогу Україна використовувала ефективно та заощадливо. Він закликав США не припиняти військову допомогу.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦