Гуморист для коментарів використав українську мову

Російський гуморист Максим Галкін, який переїхав до Ізраїлю, нещодавно поділився зі своїми шанувальниками у соціальних мережах результатами свого врожаю, який він зібрав на своїй присадибній ділянці. 

Це сталося поблизу будинку, де він і його дружина, співачка Алла Пугачова, перебувають після переїзду з Росії на початку повномасштабного вторгнення українських територій, оскільки вони висловили підтримку України.

У своєму фотоблозі Максим Галкін показався на драбині поблизу дерева з апельсинами, а також згадав про інші тропічні фрукти, що вродили на його ділянці, зокрема, авокадо, маракую і лимони. Жартома зазначив, що поблизу його колишнього маєтку в Підмосков’ї також вродило чимало овочів, проте з гумором натякнув, що росіяни, які залишилися там, віднайдуть спосіб, як забрати ці урожаї собі.

Також читайте: Український співак відповів, чи готовий іти на фронт

У коментарях під постом українці висловили своє задоволення від жарту Галкіна та привітали його з Днем сміху. На один з таких коментарів артист відповів українською мовою: “Дякую”.

Варто зазначити, що з переїздом до Ізраїлю Галкін і Пугачова висловили свою підтримку Україні у її боротьбі проти російської агресії, що викликало велике зацікавлення та позитивне ставлення до них з боку української громадськості.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦