Доля повинна зібрати цей урожай болю, вважає Алакх Ніранжан

Астролог передбачив, що Росію чекає трансформація, та висловив песимістичні передчуття стосовно майбутнього диктатора Путіна. 

Про це повідомляється на каналі “Мій світ”. 

За словами астролога Джйотіша, філософа, фізика та антрополога Алакха Ніранжана, Росія принесла багато болю, і зараз доля готується зібрати цей “урожай”.

За прогнозом астролога, трансформація Росії обіцяє бути недоброю, а нація має стати свідком певних перетворень, які можуть стати вирішальними для подальшого майбутнього країни. 

Також читайте: Сирський прокоментував посилення мобілізації в Україні

Алакх Ніранжан відзначив, що в Росії спостерігається домінування страху, зростання кількості вбивств, а громадянське протистояння стає нормою.

Додатково, астролог відзначив, що до травня нинішнього року може не стати Путіна, однак це, за його словами, не є ключовою проблемою. Важливим є те, що починається реорганізація, яка, ймовірно, ослабить позиції Росії на міжнародній арені.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦