Українська співачка Оля Полякова разом з донькою Машею відправилася відпочивати до моря.

Окрім того, щоб тихо та у сімейні атмосфері відпочити, артистка та її 19-річна донька влаштували фотосесії біля моря закордоном. Українці вкрай гнівно відреагували.

Читайте також: Донька Полякової вперше розповіла про свою хворобу

Популярна артистка разом зі своєю донькою демонстрували різноманітні образи та позували на різних локаціях, зокрема на узбережжі, під пальмовими деревами, біля дороги. Оля поділилася результатом фотосесії на своїй сторінці в Instagram, вказавши, що вони провели декілька днів біля моря.

Оля Полякова з донькою
Ольга Полякова з донькою
Оля Полякова з донькою
Оля Полякова з донькою

Деякі прихильники були обурені такими знімками, вважаючи, що це не відповідає сучасним реаліям, особливо з урахуванням подій в Україні. Однак інші підтримали ідею відпочинку Олі та її доньки, наголошуючи на важливості релаксації та позитивних моментах у житті.

“А ми провели чотири ночі в бомбосховищі”, – написали під дописом, саркастично додавши, що це не так класно, як на морі в Італії.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦