Відомий актор з росії Кирило Сафонов, який відомий за участю в серіалі “Тетянин день”, неочікувано звернувся до свого маленького сина українською мовою у його день народження.

У своєму Instagram зірка серіалів процитував рядки з пісні “Я так хочу” культового українського гурту “Океану Ельзи”. Також він показав на фото свого сина зі спини.

Як зрозуміло з композиції, Сафонов висловив свою любов до хлопчика та сказав, що сумує за ним, як птах, який в клітці, за волею.

У коментарях до допису люди розділилися на два табори. Зокрема українці подякували Сафонову за підтримку України та його сміливість виступити проти режиму диктатора владіміра путіна.

Інша ж частина коментаторів обурилась, що там написано українською, і що для актора тепер немає місця в росії.

Нагадаємо, що 24 лютого 2022 року актор опублікував у своєму Instagram уривок з “Лебединого озера”. Цей балет свідчив про негаразди, які є в РФ та раніше СРСР. Він також написав пост із закликом припинити повномасштабну війну та виїхав з родиною до Ізраїлю.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦