Після ранкової масованої атаки Російської Федерації на Київ міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав Конгрес США розблокувати допомогу Україні з метою врятування життів та перемоги над російським терором.

У своєму зверненні в соціальній мережі Х, Кулеба наголосив на тому, що під час нічного обстрілу було знищено понад 30 ракет, а уламки, що падали, поранили більше десятка мирних жителів. 

Він закликав Конгрес Сполучених Штатів розблокувати допомогу Україні, щоб захистити свободу та допомогти українському народові перемогти російський терор.

Також читайте: Ракетний удар по Києву: влада показала жахливі наслідки

Це звернення стало відповіддю на безперервні атаки з боку Росії, які спричиняють страждання та загрозу життю мирних громадян України. Кулеба висловив глибоку збуреність щодо цих подій та наголосив на необхідності негайного реагування міжнародної спільноти на цю загрозу.

Очільник українського МЗС закликав до міжнародної солідарності та підтримки в боротьбі з російською агресією, використовуючи всі можливі засоби, включаючи допомогу від Сполучених Штатів.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦