Російські військові обкрадають постраждалих мешканців регіону

Добровольці з легіону “Свобода Росії” повідомили про випадки мародерства, скоєні російськими військовими в Бєлгородській області РФ.

“Де путінський солдат, там безчинства і розбій”, – заявили представники легіону.

Житель міста Грайворон підтвердив інформацію про грабіжницькі дії окупантів. Це сталося на тлі обстрілів самого міста, внаслідок яких загинули двоє людей, а ще двоє отримали поранення.

Обстріли та бої в Бєлгородській області

За даними влади РФ, за останній тиждень внаслідок обстрілів та боїв в регіоні загинули 16 людей, а близько 100 отримали поранення.

Читайте також: У Бєлгородській області з’являться блокпости

19 березня на кордоні України з Бєлгородською областю знову поновилися бойові дії. Про це повідомляли як російські пропагандистські ЗМІ, так і українські добровольчі формування, до складу яких входять і росіяни.

Самостійні дії РДК та підтримка України

За даними Головного управління розвідки України, легіон “Свобода Росії”, “Сибірський батальйон” та інші подібні формування діють самостійно, але отримують підтримку з боку українських військових. 

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦