Зранку 15 березня російські окупанти “Іскандерами” атакували Одесі. Балістику росіяни запускали з окупованого Криму. 

Як повідомляють місцеві Телеграм-канали, ворог атакував житлові квартали Одеси.

“Думская” пише, що на місця, куди влучили окупанти, виїхали десятки швидких, рух транспорту перекрито. Правоохоронці також перекрили один з районів міста.

На місці працюють усі екстрені служби.

За неофіційною інформацією, внаслідок ракетного удару постраждали понад 30 місцевих мешканців.

Голова Одеської ОВА Олег Кіпер написав у соцмережах: “Внаслідок російської ракетної атаки по Одесі є постраждалі. На місці працюють всі відповідні служби. Дані уточнюються”.

Також читайте: Ракетний удар по Кривому Рогу: кількість постраждалих зросла

За його уточненими даними, унаслідок ракетної атаки загинули фельдшер та співробітник ДСНС, які після першого вибуху приїхали надавати допомогу на місце.

Серед медиків та рятувальників також є тяжко поранені. Загальна кількість постраждалих уточнюється, всім надається необхідна медична допомога.

Одеська міська рада повідомила, що на щастя діти, які перебували в школах та садочках, в безпеці.

Додамо, що повітряну тривогу в Одеській області оголосили за чотири хвилини до того, як стався перший ракетний удар. Згодом у місті чули повторний вибух. 

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦