Російські добровольці, які воюють на боці України, звернулися до жителів прикордонних регіонів РФ та закликали їх виїхати або сховатися в укриття.

У Telegram-каналі Легіону “Свобода росії” з’явилося попередження, що протягом години після публікації буде завдано масованого удару по військових об’єктах РФ у Бєлгороді.

Читайте також: Російські добровольці закликали росіян негайно евакуюватися: буде вогонь

Вони закликали росіян максимально поширити це повідомлення серед жителів Бєлгорода. Його опублікували о 12:33 за київським часом. Попри обіцянки, станом на 14:33 жодних ударів не було.

Попередження про підготовку масованого удару по Бєлгороду було опубліковане о 12:33 за київським часом. Бити російські добровольці пообіцяли по військових об’єктах.

“Термінове попередження для мешканців Бєлгорода! Протягом найближчої години буде зроблено масований удар по військових об’єктах у місті Бєлгород”, – йдеться у повідомленні добровольців.

Військові додали, що цивільним громадянам треба заховатися у безпечні місця та не виходити на вулицю, поки не закінчиться атака.

Проте вранці 15 березня у Бєлгороді було гучно. Напередодні цього російські добровольці попереджали про можливі удари по регіону РФ.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦