Біля місця ракетного удару проходив концерт Могилевської  

12 березня російські бойовики ракетами вдарили по місту Кривий Ріг Дніпропетровської області. Снаряд вразив багатоповерховий будинок, і, на жаль, загинули чотири мирних мешканці, а майже 50 людей звернулися за медичною допомогою.

Українські знаменитості, включаючи Анатолія Анатоліча, Наталію Могилевську, Олену Кравець, Катерину Осадчу, Наталку Денисенко, Злату Огнєвіч та Андрія Бєднякова, висловили своє співчуття та обурення вчиненим злочином окупантами. 

Шоумен Анатолій Анатоліч поділився власним досвідом, розповідаючи про те, як ракети влучали неподалік від будинку, де він колись жив.

Також читайте: У Кривому Розі оголошено жалобу за жертвами ракетних ударів

Зіркова реакція на трагедію

Анатолій Анатоліч: Шоумен із Кривого Рогу висловив співчуття своїм землякам та наголосив, що неможливо звикнути до війни.

Наталія Могилевська: Співачка виразила співчуття всім постраждалим та перервала концерт, щоб допомогти постраждалим.

Олена Кравець: Акторка зібрала кошти на допомогу постраждалим, описавши ракетний удар в мікрорайоні свого дитинства.

Катерина Осадча: Ведуча показала наслідки атаки та висловила співчуття родинам загиблих та усім постраждалим.

Наталка Денисенко: Артистка виразила свій біль та сум за тим, що окупанти обстрілюють будинки мирних мешканців.

Злата Огнєвіч: Виконавиця розкритикувала дії Росії, яка вбиває невинних, і висловила ненависть до тих, хто підтримує агресора.

Андрій Бєдняков: Шоумен поділився своєю люттю через дії окупантів, закликаючи спрямовувати ненависть в донати для допомоги захисникам.

Зірки об’єдналися в підтримці свого рідного міста та висловили глибоке співчуття всім, хто постраждав від трагічної події.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦