Українська акторка Ольга Сумська висловилася з приводу свого інтерв’ю, наданого вже у 2014 році, де розповіла про ситуацію з її донькою Антоніною Паперною, що перебуває в Росії.

У цьому інтерв’ю вона зізналася про те, що заплатила півмільйона карбованців, щоб донька отримала російське громадянство, пояснюючи це складнощами пошуку роботи в Москві з українським паспортом. Нині, у своєму останньому коментарі, акторка відповіла на ці звинувачення та роз’яснила, чи справді її донька має російське громадянство.

Читайте також: Ведучу любить вся Україна, а подивіться на її будинок

Проте, зараз, в останньому коментарі, Сумська наголосила, що слова її інтерв’ю були вирвані з контексту. Тому вона захотіла розставити всі крапки над “і”, бо, на її погляд, це “страшне інтерв’ю”. За її словами, деякі фрази змонтували, а “рублів” ніхто не платив.

“Тобто була ситуація, коли людям на той час, 10 років тому, треба було терміново оформити паспорт і, можливо, вони вдавалися до таких методів. Але це не про мене і не про мою доньку”, – зазначила Сумська у коментарі “Люкс ФМ”.

Також, акторка підтвердила, що її донька має українське громадянство. На запитання, чи має вона російське громадянство, Сумська відповіла:

“Думаю ні. Я навіть не запитую. Ви знаєте, я на ці теми не спілкуюся з донькою. Це страшний біль. Просто хочеться її обійняти, моїх рідних онуків. Вони ростуть, вони мали би бачити свою бабусю”, – додала акторка.

Також вона визнала, що не бачила доньку протягом двох останніх років, що є дуже болючою темою для неї.

Сумська та Паперна

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦