Дмитро Грунський встановив ще три світові рекорди 

Українець з Дніпра побив три світові рекорди. Стронгмен Дмитро Грунський зробив це всього за один день. Це сталося всього кілька місяців після того, як він встановив два попередні світові рекорди.

Починаючи з перетягування бородою 2,5-тонного мікроавтобуса, Дмитро не тільки побив попередній рекорд, але й встановив новий, перетягнувши вантажний засіб вагою 2 580 кг. Йому вдалося уникнути невдачі, яка трапилася у 2019 році, коли йому не вдалося витягнути автомобіль.

Після цього Грунський перетягнув шиєю вантажівку вагою 7 760 кг. Попри труднощі та червоніння обличчя від напруги, він успішно подолав важке завдання, ставши першою людиною, яка досягла цього рекорду.

Також читайте: Всиновлений чоловік одружився зі своєю рідною сестрою

Останнім акордом став третій рекорд – тягнення семи автомобілів зубами. Українець протягнув не лише транспортні засоби, а й семеро пасажирів, досягнувши загальної ваги 8 784 кг.  

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦