Виконавиця стверджує, що росіяни займаються піратством

Українська виконавиця Христина Соловій висловила свою позицію щодо поширення її пісень на музичних платформах Росії.

В Instagram-акаунті артистка наголосила, що не давала згоди на розміщення своїх треків на цих платформах. За словами Соловій, там доступні лише піратські версії композицій, з яких вона не отримує жодного прибутку.

“Жодна з моїх пісень не розміщена на російських платформах офіційно. Всі доступні там композиції – це піратські копії, на поширення яких я не давала згоди і з яких не отримую жодного прибутку. Як ми вже бачили на прикладі “Льодового шоу”, це, на жаль, не те, чому варто дивуватися. Крадії крадуть”, – прокоментувала ситуацію співачка.

Читайте також: Христина Соловій вперше розповіла про роман з Сергієм Жаданом

Соловій також зазначила, що на композицію “Зима”, записану дуетом з Олегом Скрипкою, вона не має жодних прав, тому за її поширення та розміщення на платформах відповідає лише він.

“Що стосується треку “Зима”, записаного спільно з Олегом Скрипкою, то всі права на цю композицію належать йому, адже він є автором слів та музики. Відповідно, він також несе відповідальність за її поширення та розміщення на будь-яких музичних платформах”, – додала артистка.

Таким чином Христина Соловій спростувала інформацію про те, що її пісні легально доступні в Росії і вона може отримувати за них кошти.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦