Це може статися у найближчі 48 годин

Посольство Сполучених Штатів Америки та Міністерство закордонних справ Великої Британії попередили своїх громадян, які перебувають на Росії, про можливі теракти, що мають статися в Москві упродовж найближчих 48 годин.

Зокрема, посольство США у Москві закликало своїх громадян уникати відвідування масових заходів. Зазначається, що екстремісти мають плани атакувати великі збори в Москві, включаючи концерти.

У МЗС Великої Британії з посиланням на заклик посольства США теж оприлюднили подібне застереження. 

Громадянам, які проживають у Росії, закликали подумати про план виїзду з країни.

Читайте також: В ISW пояснили останні заяви Шойгу про успіхи на фронті

Також із подібним застереженням виступило МЗС Німеччини.

Речниця МЗС Росії Марія Захарова поки не коментувала заяви щодо можливих терактів у Москві та випущені у зв’язку з цим попередження. 

Головна редакторка RT Маргарита Сімоньян прокоментувала повідомлення посольства США та МЗС Великобританії про загрозу терактів у найближчі 48 годин.

“Недорогі “партнери”! Якщо ви маєте конкретну інформацію, її треба передати по лінії спецслужб. Сподіваюся, ви так і зробили. А якщо ні — то це пособництво”, – заявила вона. 

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦