У Туві запровадили режим надзвичайної ситуації регіонального значення

У Республіці Тува 6 березня пролунав вибух у котельні ПЕК-4 у місті Шагонарі в Улуг-Хемському районі. Після вибуху сталося чимале займання. 

До ліквідації пожежі на Шагонарській теплоелектроцентралі залучили понад 170 спеціалістів, залучили 40 одиниць техніки.

У МНС повідомили про 15 постраждалих та евакуацію 21 особи. Пізніше у пресслужбі адміністрації регіону повідомили про 22 постраждалих. За попередніми даними, усі вони є співробітниками підприємства. Постраждалих доставили до Улуг-Хемського міжшкіряного медичного центру.

Також читайте: Курську область атакували дрони: знищено склади з пальним

Після пожежі на ТЕЦ запровадили режим надзвичайної ситуації регіонального значення. СК порушив кримінальну справу щодо недбалості.

Попередньо, інцидент стався у відсіку теплоподачі, який знаходиться окремо від котельні. Точні причини того, що трапилося, як і раніше, встановлюються. 

Через вибух та пожежу на ТЕЦ без тепла 62 багатоквартирних та 216 приватних будинків, в яких мешкає приблизно 4000 осіб. Загалом у Шагонарі 12 204 мешканців. Зараз там -15 градусів за Цельсієм.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦