В окупованих українських містах окупанти продовжують грабувати оселі та тероризувати місцеве населення.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

За даними ЦНС, від злочинів окупантів страждають навіть ті, хто має «паспорти» країни-терориста, які окупанти змусили видавати людям.

Окупанти проводили рейди в окупованих містах і відбирали квартири не лише у власників, які їх покинули, а й у власників, які перереєструвалися за «законами» РФ.

Останнім часом такі напади особливо часто фіксуються в портовому місті Залізному Херсонської області.

Також читайте: Окупанти забирають жінок з тюрем на війну

Також окупанти вписують до реєстру на «виключення» людей, які вже мають російські паспорти.  Деякі квартири вже відібрано та передано так званим «евакуйованим» або «постраждалим» від бойових дій.

Примітно, що раніше окупанти відбирали квартири лише у тих, хто покинув окуповану територію. Тепер, виписуючи «документи», прагнуть позбавити прав тих, хто виявив «лояльність» до окупантів.

ЦНС наголошує, що такі дії окупаційної влади  лише демонструють бажання продовжити геноцидний акт зміни етнічного складу населення  території України.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦