Військовий  закликав суспільство мобілізуватись

Заступник командира 3-ї штурмової бригади Максим Жорін закликав до загальної мобілізації в Україні. На його думку, для перемоги над ворогом країна має мобілізувати не лише чоловіків, але й всі свої ресурси, можливості та виробництва.

Жорін підкреслив, що допомога з інших держав не може бути безмежною. “Потрібно усвідомити, що рано чи пізно вся допомога нам з інших держав може закінчитись. Коли ми зможемо розраховувати виключно на себе, то і жалітись будемо виключно собі”, – зазначив він.

Також читайте: Французький доброволець про заяву Макрона: Це війна цивілізації з ордою

Військовий закликав суспільство мобілізуватися і спільно працювати на перемогу. “Це війна не лише армії, а й всього народу. Кожен на своєму місці має зробити все можливе, щоб допомогти Україні здолати ворога”, – підкреслив Жорін.

Окрім мобілізації ресурсів, Жорін також наголосив на важливості єднання українців. “Ми маємо бути єдиними, як ніколи. Тільки так ми зможемо перемогти”, – додав він.

За словами Жоріна, загальна мобілізація – це запорука успіху України у цій війні. “Якщо ми всі об’єднаємося і будемо працювати на перемогу, то ми обов’язково переможемо”, – заявив він.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦