Новий Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський та міністр оборони Рустем Умєров приїхали на передову до українських військових.

Про це повідомив головком у Telegram-каналі “СИРСЬКИЙ”. За його словами, що на багатьох напрямках ситуація залишається складною і її треба постійно тримати на контролі.

Читайте також: Сирський готує два плани дій для ЗСУ

Сирський

Сирський та Умєров зустрілися з командирами бригад та окремих батальйонів, відвідали передові командні пункти військових у районі ведення бойових дій. Вони заслухали командувачів угруповань військ щодо обстановки на ділянках, за які вони відповідають.

Головком додав, що російські окупанти продовжують штурмувати позиції українських захисників. Тому військові обговорили поточну ситуацію, проаналізували та ухвалили подальші кроки, насамперед про захист від російських БПЛА та ударів КАБами. Крім цього, окремі ділянки фронту буде підсилено.

Також Сирський розповів, що обговорили проблеми, які часто присутні у бригадах. Щоб зберегти життя українських військових, потрібно покращувати боєздатність, належно координувати роботу та взаємодіяти у різних напрямках усім Силам оборони.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦