Заступник голови Ради безпеки РФ, який сховав сина призовного віку в «Єдиній Росії», пообіцяв захопити Київ

Російські війська можуть дійти до Києва і захопити місто в ході поточної війни, оскільки з української столиці виходить загроза для існування Росії. Про це заявив заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв.

“Де зупинитися? Не знаю. Нам ще доведеться багато й серйозно працювати. Чи це буде Київ? Так, мабуть, це має бути і Київ. Якщо не зараз, то через якийсь час, можливо, в якусь іншу фазу розвитку цього конфлікту”, — сказав Медведєв в інтерв’ю російським ЗМІ.

Також читайте: У НАТО пояснили, як росії вдалося захопити Авдіївку

За його словами, Київ — російське місто, але зараз він «керується міжнародною бригадою противників Росії» на чолі зі США і тому становить «міжнародну загрозу» для Москви.

Нагадаємо, влітку 2022 року син Дмитра Медведєва Ілля вступив до «Єдиної Росії» і, за повідомленням Мінцифри, «координує» портал з надання держпослуг мешканцям окупованих регіонів України.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦