61-річний Том Круз офіційно перебуває у стосунках з росіянкою Ельсіною Хайровою. Вони часто проводять час в апартаментах у Лондоні.

Daily Mail пише з посиланням на інсайдерів з оточення доньки ексдепутата Держдуми РФ, що її близькі знають про пару і серйозність намірів.

Раніше ми розповідали, що зроблять окупанти з віллою Софії Ротару в Криму.

Пара разом з’явилася на світському заході, але стосунки намагалася приховати. Вони навіть не підходили один до одного.

Хайрова має апартаменти у престижному районі Лондона – Найтсбрідж, де часто проводить час з голлівудським актором. Там вони можуть залишитися наодинці. Пара часто разом вечеряє в елітних ресторанах, гуляє в місцевих парках.

Ельсіна Хайрова на заході у Лондоні

Інсайдери стверджують, що Круз і Хайрова не збираються публічно афішувати свої стосунки. За останні тижні вони сильно зблизилися і попри свої статки роблять разом звичні для інших пар речі.

Зазначимо, Ельсіна Хайрова – донька колишнього депутата Держдуми РФ від 2011 до 2019 року Ріната Хайрова. Вона була вже заміжньою за російським олігархом Дмитром Цвєтковим. Хайрова має не тільки російське громадянство, але й британське.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦