90-річні близнючки вперше возз’єдналися після 81 року розлуки. Вони думали, що більше ніколи не зможуть побачитися.

News 9 пише, жінки знайшлися завдяки ДНК-тесту. Йдеться про 90-річних Маурілію Чавес та Андреа Лопес, які зустрілися у грудні.

Читайте також: 100-річна мешканка Києва розкрила свій секрет довголіття

Лопес сказала, що ця зустріч була схожа на те, що вони ніби зустрічаються вперше. Адже 81 рік розлуки – це занадто довго.

Близнючки возз'єдналася після 81 року розлуки

Їх розлучили після смерті батьків, коли тим було по 5 років. Їх та інших десяти членів родини поділили між родичами, а дівчаток розділили. Між ними була ще одна коротка зустрічі у віці 9 років.

Зараз Андреа мешкає у Лас-Вегасі. Вона літаком добралася до Денвера, щоб зустрітися з сестрою. Сестри зустрілися на День подяки.

Під час зустрічі Лопес та Чавес згадували дитинство, як спали разом в одному ліжку. Вони плакали та раділи, як діти. Попри те, що у кожної була сім’я, вони все ж почувалися самотньо.

Жінки також дізналися, що троє їхніх братів ще живі. Лопес з одним зустрілася у Лос-Анджелесі, ще з одним – у Техасі. Чоловіка від 80 до 90 років.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦