Удар ракет прийшовся по російських окупантах військової частини 28735  

У тимчасово окупованій Алушті був уражений вузол зв’язку окупантів. Ця частина раніше була українською, тепер її зайняли та використовують окупанти. 

«Схоже, що були завдані значні пошкодження обладнання та безліч знищених окупантів. Ймовірно, також вдалося знищити пункт управління цього центру», – йдеться в повідомленні партизанського руху АТЕШ.

Щонайменше шість балістичних ракет MGM-140 ATACMS потрапили у вузол зв’язку радіолокаційних та протиповітряних сил армії РФ, стверджують місцеві пабліки.

Так званий «голова» окупованого Криму Сергій Аксьонов стверджує, що удар у районі Алушти припав по «порожньому об’єкту господарського призначення».

Також читайте: ЗСУ відбили частину територій на Харківщині – ISW  

В АТЕШ також повідомили, що російські війська розпочали евакуацію частини свого особового складу з Джанкойського аеродрому на інші аеродроми у глибині Криму. Одночасно з цим активними темпами розпочато відновлення та, ймовірно, модернізацію аеродромів у глибині півострова, таких як Кіровське (в районі Феодосії) та Багерове (в районі Керчі).

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦