Російська чемпіонка Олімпійських ігор-2020 Марія Ласіцкене зізналася, що “не зможе дивитися” виступ українки Ярослави Магучіх на Олімпіаді.

В інтерв’ю пропагандистам в “Российской газете” вона заявила, що їй важко стежити за турнірами, де не бере участь.

Раніше ми розповідали, що відомі фігуристи в Росії втекли до США просто з тренування.

За словами стрибунки у висоту з РФ Марії Ласіцкене, вона не буде дивитися Олімпійські ігри в Парижі, оскільки там однією з фавориток на “золото” є українська спортсменка Ярослава Магучіх.

Марія Ласіцкене

Як відомо, Ласіцкене завершила міжнародну кар’єру стрибунки через відсторонення. Тому їй тепер важко стежити за турнірами, де вона участі взяти не може.

Російська спортсменка тільки через п’ять місяців після повномасштабного вторгнення РФ висловила про агресію своєї країни. Але вона позитивно поставилася до перемоги Магучіх на змаганні в Котбусі. Тоді українка стрибнула на 204 см.

Ласіцкене пораділа не тільки за Магучіх, але й австралійку Ніколу Оліслагерс, яка у січні досягнула позначки у 203 см.

“На нинішній день, знаючи себе, скажу, що, найімовірніше, Олімпіаду я не зможу дивитися. Я Ігри в Ріо не дивилася. Чемпіонати світу, які пропускала, не дивилася”, – сказала росіянка.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦