Деякі українські знаменитості перебували у шлюбі дуже короткий час та розлучилися майже одразу після гучних весіль.

Хтось тільки після весілля зрозумів, що щасливого шлюбу у них не вийде, або ж це не їхня людина. Про кого саме йдеться, пише ТСН.ua.

Читайте також: Українські зірки, що пішли на піку кар’єри

Мурат Налкакіоглу і візажистка Лілія

Турецький бізнесмен Мурат Налкакіоглу у червні 2023 року офіційно взяв шлюб з візажисткою Лілією, але вже через чотири місяці пара розійшлася. На початку цього року ексчоловік Ані Лорак показав нову обраницю, яку назвав саме тією людиною.

Мурат Налкакіоглу з Лілією

Аліна Гросу

У червні 2018 року співачка Аліна Гросу вийшла заміж за бізнесмена з РФ Олександра Комкова. Через шість місяців пара оголосила про розлучення. Причиною нібито стало те, що чоловік виявився не готовим до сім’ї. Крім цього, співачка скаржилася, що заробляла більше.

Аліна Гросу з Олександром

Тарас Цимбалюк

Український актор Тарас Цимбалюк уже двічі був одруженим. З першою дружиною Ангеліною він познайомився в університеті та зустрічався з нею два роки. Їхній шлюб тривав 1,5 року і саме Цимбалюк вирішив розлучитися.

Його друга дружина – візажистка Тіна Антоненко. Пара одружилася у липні 2021 року у Карпатах, але через рік пара розлучилася.

Тарас Цимбалюк із Тіною

Олександр Кривошапко

Співак Олександр Кривошапко мав два короткочасних шлюби. З першою дружиною скандальною проросійською танцівницею Тетяною Денисовою він одружився у травні 2011 року. Їхній шлюб тривав один рік. Причиною розриву стали сварки, ревнощі та навіть бійки.

Олександр Кривошапко і Тетяна Денисова

Друга дружина Кривошапка – косметологиня Марія, з якою той зіграв весілля у вересні 2022 року. Через рік пара розійшлася.

Олександр Кривошапко з Марією

Анна Трінчер і Олександр Волошин

У вересні 2022 року Трінчер і Волошин зіграли весілля, але вже влітку 2023 року вони почали відвідувати сімейного психотерапевта через кризу у стосунках. Згодом вони розповіли про розлучення.

Анна Трінчер та Олександр Волошин

Антон Савлєпов

Савлєпов уклав шлюб з російською акторкою Іриною Горбачовою, яка родом з Маріуполя, у липні 2021 року. У квітні 2023 року пара розлучилася та повністю припинила спілкування. Причиною стало те, що Горбачова підтримала російське вторгнення в Україну та вихваляє владіміра путіна.

Антон Савлєпов та Ірина Горбачова

Володимир Остапчук і Христина Горняк

Телеведучий Володимир Остапчук розійшовся з першою дружиною після 12 років шлюбу. А вже у жовтні 2020 року офіційно одружився з нотаріусом Христиною Горняк. Їхній шлюб тривав 2 роки, але пара розійшлася. Володимир сумував не довго і майже одразу одружився третій раз.

Володимир Остапчук та Христина Горняк

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦