Стали відомими нові подробиці особистого життя скандально відомої художниці Соні Морозюк.

ЗМІ з’ясували, що Морозюк, яка недавно розірвала стосунки з сином львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича Романом, раніше була одружена з волинським підприємцем Романом Заліпою.

Від першого шлюбу у Соні Морозюк залишився автомобіль Porsche, хоча сама вона стверджувала, що придбала його за власні кошти 2015 року, виклавши 33 тисячі доларів.

Також читайте: Скандал з Гринкевичами: що відомо про розкрадання, підкуп та мільйонні афери

Заручини Морозюк з Романом Гринкевичем відбулися у грудні 2022 року, а розставання із Заліпою сталося у вересні 2023 року, коли у Соні почався роман із Романом.

Сама художниця у січні цього року заявила, що не планує виходити заміж за Романа Гринкевича, батька якого підозрюють у корупційних справах у зв’язку із роботою в Міноборони України. У своєму Instagram вона повідомила, що продасть подаровані Гринкевичем коштовності й перекаже отримані кошти на підтримку Збройних Сил України.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦