Народний депутат Сергій Нагорняк переконаний, що ухвалення закону про мобілізацію відбудеться через певний.

Якщо більш конкретно, то нардеп вважає, що це може статися не раніше березня. Про це він сказав в інтерв’ю “Телеграфу”, нагадавши, що документ розглянуть 6 лютого, а ухвалять із запізненням.

Раніше ми розповідали, що в Україні поширюють фейк про мобільні блокпости з повістками.

За словами Нагорняка, наразі депутати працюють над остаточною версією, яка буде прийнята суспільством. Нині серед поганих рішень обирають найкраще, оскільки хороших рішень вже не залишилося.

Мобілізація в Україні

Нардеп вважає, що на фронті зараз вистачає військових, які утримують позиції, попри серйозний некомплект особового складу. Він наголосив, що мобілізація вкрай потрібна, бо треба поповнювати втрати у вже наявних бригадах.

Крім цього, політик переконаний, що захищати країну повинні усі – як вищі чиновники, так і сільські голови, прокурори, судді тощо. Мобілізація має починатися зверху, а не знизу. Захищених каст не повинно бути.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦